Audi A6 - bilen som prövat vår relation -99

Är du under 18 ska du helst av allt inte läsa mer då min annons innehåller ett dåligt språk!!

Nu ska bilen bort från min gård och det är omgående.
Min sambo övertalade mig att det skulle vara en superbra bil att köpa. Istället visar det sig att det är en skitbil som vi blev lurade på av någon skitstövel i Gävle. Besiktningen visade 11 j**** fel - dvs bilen har f** inte fått huven öppnad på sen den först kom ur fabriken. Även här övertalade sambon mig att " åh det är enkla fel älskling, det kostar oss 5000kr och ca 20h arbete att fixa allt...sen har vi en superbra bil". NU x antal tusen kronor senare och så många timmar att tom fröken ur hakade upp sig är allt klart!!! I h*lvete heller - nu berättar sambon (snart ex sambo) att ABS styrenheten måste bytas ut (2-4000kr)!!??? Så nu är vi här - bilen ska bort för jag lägger inte en krona till på den. Får jag den inte såld så kör jag ner den i älven!!!

Det som har blivit gjort av sambon (11 av 12 fel) som va sååå enkelt är;
-ny framvagn (precis allt är bytt)
-ny styrväxeldamask
-ny bromsslang
-ny regbelysning
mm mm

Övrig info om det nu är till någon tröst så får ni med;
SoV på alu fälg - då kan ni iaf rulla bilen när det behövs eftersom den inte är besiktad, skattad eller sånt fint då denna bil ej hanteras av våra kontokort längre!

Går skitbra enl min sambo och här lär jag väll hålla med för en ggr skull - t.o.m jag hade kunnat köra den då den e ganska snygg. Men jag vill inte se den mer!

Jag e inte på humör för prutare, sms kompisar eller funderare - köp bilf** eller kom med roliga bytesförslag....typ en timmes gratis shopping någonstans, en bastu, vedeldat badtunna eller liknande som jag som kvinna kan njuta av!

P.S om du vrider på rövvärmen i förarstolen så gör det skitont...nästan brinner i arslet för det finns en liten reva i stolen, men är du händig kan du ju alltid lappa ihop det på något moderiktigt sätt. Eller sätta kniven i den som den tidigare ägaren tydligen gjort....

Har ni frågor om bilen får ni ringa gubben (Tobias) på 0765565727 ej efter kl 22.

Mvh
Jennie